Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Christmas & Friends live!

16 december 2019 @ 20:00 - 23:00

- Euro22,50
christmas

Maandagavond 16 december komen we werkelijk met een compleet nieuw en verrassend kerstprogramma! Waar hoor je het nog? Het genre dat groot werd gemaakt door o.a. Frank Sinatra ? We hebben het over Crooning! We zijn er trots op dat het ons gelukt is The Classic Crooners in huis te halen. Franklin Brown, Mike Peterson en Bart Brandjes brengen ons samen met The Tiny Little Bigband terug naar de onmiskenbare sfeer van weleer en de meest swingende jaren van de afgelopen eeuw. Een werkelijk unieke combinatie voor een stijlvol kerstconcert vol muzikale afwisseling.

En of dat nog niet genoeg is…. Ze nemen ook hun vriendin en wereldzangeres Carolina Dijkhuizen mee. Carolina Dijkhuizen, bekend van o.a. de musicals The Lion King, The Bodyguard, Sisteract en Aïda.

Er ontstaat een uniek entre-nous tussen deze rasartiesten en het publiek. Deze avond creëren ze een intieme kerstsfeer waar u vol passie in meegenomen wordt! Ontroerend, stijlvol maar vooral ook swingend en meeslepend. Een intense muzikale kerstbelevenis. Kortom: Dit mag u niet missen!

Meer informatie en kaarten vind je hier.

Locatie

Dorpskerk Berkel
Kerksingel 1
Berkel en Rodenrijs, 2651CC Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.vriendendorpskerkberkel.nl